Help

Wat is MinecraftToplistNL?

MinecraftToplistNL is een serverlijst voor meerdere spelers voor Minecraft die servers rangschikt op basis van stemmen van gebruikers.

Hoe stem ik op een server?

Om op een server te stemmen, gaat u naar de serverpagina en klikt u op de groene stemknop. U moet dan om veiligheidsredenen een Captcha invullen en u kunt ook uw gebruikersnaam invoeren om op de lijst met topkiezers te verschijnen. U kunt per dag maximaal op één andere server stemmen.

Wat is Votifier?

Votifier is een serverplug-in waarmee servereigenaren kunnen zien wanneer u op hen hebt gestemd. Servereigenaren kunnen Votifier inschakelen bij het toevoegen of bewerken van een server. Meer informatie vindt u op de officiële plugin pagina.

Hoe voeg ik mijn server toe aan de lijst?

Om een server toe te voegen, moet u eerst een account aanmaken en uw e-mailadres verifiëren. Zodra u dit heeft gedaan, logt u in, klikt u op de knop 'voeg een server toe' en voert u de servergegevens in. Je kunt alleen een server toevoegen als je de eigenaar bent of als je toestemming hebt gekregen van de eigenaar.

Er is een fout opgetreden bij het toevoegen van mijn server.

Als uw server offline is, kunt u deze pas aan de lijst toevoegen als deze weer online is. Als de server online is, zorg er dan voor dat u de hostnaam en poort correct hebt ingevoerd. Als je nog steeds een probleem hebt met het toevoegen van je server, alsjeblieft Neem contact met ons op.

Waarom wordt het tabblad Spelers niet weergegeven op mijn serverpagina??

om voor MinecraftToplistNL om een volledige spelerslijst weer te geven, moet u enable-query instellen op true in uw server.properties-bestand. De query.port moet worden ingesteld op dezelfde poort als die van uw server. Nadat dit is ingeschakeld, kan het enkele minuten duren voordat het tabblad wordt weergegeven.

Waarom is mijn server verwijderd?

MinecraftToplistNL behoudt zich het recht voor om elke server met of zonder voorafgaande kennisgeving van de lijst te verwijderen. Een server kan om een aantal redenen worden verwijderd, waaronder (maar niet beperkt tot) verdachte stemactiviteiten, ongepaste servergegevens en lage server-uptime. Servers die langer dan 10 dagen in de lijst staan, worden automatisch verwijderd als de uptime onder de 25% komt.

Waarom is mijn banner verwijderd?

Banners die snel knipperen of sitekenmerken nabootsen zijn niet toegestaan en mogen naar oordeel van de . worden verwijderd MinecraftToplistNL staff.

Waarom zijn stemmen voor mijn server verdwenen?

Stemmen worden voor alle servers op de 1e van elke maand gereset om eerlijke concurrentie voor nieuwere servers te bieden.

Wat zijn gesponsorde servers?

Gesponsorde servers zijn servers die een premium slot hebben gekocht boven de hoofdlijst op de homepage. Gesponsorde serverslots worden tweewekelijks geveild en de 5 servers worden gerangschikt op basis van de waarde van het bod. Zie voor meer informatie de gesponsorde servers pagina.

Mijn vraag is niet beantwoord.

Voel je vrij om Contact met ons op te nemen.